Завантаження ...
banner
banner

У центрі Ніжина впало дерево (ФОТО)

У центрі Ніжина впало дерево (ФОТО) фото

Негода, вік та хвороби - досить часто стають причинами того, що зелені велетні не витримують та скидають частину крони, або ж виламуються разом з корінням

Сьогодні25 серпня, близько  23 години вечора керівник ніжинського спортивного клубу - "НСК" Ігор Рощин опублікував світлину з розламаним навпіл стовбуром дерева.

Це дерево добре відомо ніжинцям, які хоч раз були на центральній площі міста. Зелене насадження, що знаходиться на розі Шевченка та Гоголівської, й свого часу було прикрашене ілюмінацією та декоративними, різнобарвними шпаківнями, завжди привертало увагу перехожих.

Повідомляє MYNIZHYN.com

Що стало причиною того, що частина крони просто відламалася та впала на тротуар, достеменно не відомо. На щастя вдалося уникнути травмування перехожих, адже на площі Франка життя не вщухає до пізньої ночі.

Треба зазначити, що лише вчора відбувалися святкові заходи в центрі міста присвячені 30 річниці Незалежності України й велика кількість людей проходила під цим деревом.

Вдень ця територія також дуже людна, адже поряд зупинка транспорту та популярні інфраструктурні об'єкти. Тому можна сміливо дякувати щасливому випадку, Богу або долі за те, що дерево не впало в годину пік.

Доповнено: Муніципальна варта Ніжина відреагувала оперативно на подію та повідомила, що комунальні служби вже працюють на місці!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: