Завантаження ...
banner
banner

Під Ніжином затримали водіїв, що заманювали іграшками дітей до машини

Під Ніжином затримали водіїв, що заманювали іграшками дітей до машини  фото

Пригостити цукеркою, дати погладити тваринку чи отримати іграшку - давно відомі, класичні схеми задурювання дітей. Не дивлячись на їх розповсюдженість, на жаль, їх досі використовують підозрілі особистості.

"1 вересня, в Козельці близько 18.00 підозріла особистість на чорній машині марки Audi запрошувала дітей в машину щоб отримати іграшку. Потім виявилося, що позаду була спільниця на білому Lexus. Це було біля власного будинку по вул. р-ни Богомольців.

Старша донечка відреагувала миттєво, схопивши братика та покликавши подружок побігли з криком « мама», ми з чоловіком вибігли та побачили, як на швидкості від'їжджають ці дві машини", розповідає стурбована мама дітей Людмила Красник в одній з інтернет-спільнот.

Після інциденту батьки швидко зателефонували до поліції та повідомили всю наявну інформацію.

Було повідомлено, що їх зупинили вже біля Ніжина. Чи машини цілеспрямовано рухалися до нашого міста, невідомо...

Батько дітей, Дмитро Красник повідомив: "Є інформація, що випадок непоодинокий. Тиждень тому, на новому масиві, жінка на позашляховику запрошувала дівчаток до машини пропонуючи іграшки та цукерки."

Людмила Красник зауважує, що маленький синок так і не зрозумів, чому сестричка його відтягла від машини, адже там обіцяли іграшку...

Добре, що дівчинка швидко зреагувала та, можливо, врятувала життя собі та братику! 

фото Дмитра Красника 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: