Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські школярі пізнавали ази рятувальної справи (ФОТО)

Ніжинські школярі пізнавали ази рятувальної справи (ФОТО) фото

Аби навчити підростаюче покоління правилам безпеки життєдіяльності та з метою профілактики дитячого травматизму 30 вересня співробітники Ніжинського районного управління ГУ ДСНС України у Чернігівській області спільно з представниками Національної поліції провели пізнавальний захід для учнів 6-8 класів Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 17.

Під час заходу рятувальники розповіли школярам основні причини виникнення та наслідки пожеж, надзвичайних подій. Крім цього, дітей ознайомили з основними вимогами правил безпеки життєдіяльності, зокрема поводження з відкритим вогнем, користування побутовими нагрівальними та електричними приладами, а також у разі виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів.

У свою чергу співробітники Національної поліції нагадали учнівській молоді правила безпеки дорожнього руху.

Читайте також: Ніжинський садочок перший відгукнувся на благодійну акцію

Наприкінці заходу школярі мали можливість ознайомитися з оснащенням пожежно-рятувальної техніки та бойовим одягом рятувальників.

Для того щоб діти краще засвоїли отриманні знання співробітники Служби порятунку "101" надали їм пам'ятки профілактичного характеру з питань безпеки життєдіяльності.

Джерело: Головне управління ДСНС України у Чернігівській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: