Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині понад 85% дітей до 1 року щеплені від поліомієліту

На Чернігівщині понад 85% дітей до 1 року щеплені від поліомієліту   фото

На Чернігівщині обов’язковою вакцинацією від поліомієліту охоплено 85,3% дітей до року. Повний курс щеплень від поліо, яких має бути 6 на момент 14-річчя дитини, отримали 82,4% дітей.

Такі дані повідомляє пресслужба МОЗ України. Аналогічні загальноукраїнські показники складають 80,1% та 76,1% відповідно. Для досягнення колективного імунітету необхідно досягти показника в 95% вакцинованих.

Нагадаємо, 1 лютого в Україні розпочинається кампанія з вакцинації дітей від полімієліту. Через низький рівень охоплення щепленнями поліовірус циркулює в країні й загрожує можливою появою невиліковного паралічу у невакцинованої або не повністю вакцинованої дитини. Проведення першого етапу дозволить захистити дітей від невиліковного паралічу, у разі якщо вони інфікуються поліовірусом.

ТРА “Новий Чернігів”

Джерело

Джерело: ТРА “Новий Чернігів”

Джерело: https://cheline.com.ua/news/society/na-chernigivshhini-ponad-85-ditej-do-1-roku-shhepleni-vid-poliomiyelitu-289307
© Чeline | cheline.com.ua/

На Чернігівщині обов’язковою вакцинацією від поліомієліту охоплено 85,3% дітей до року. Повний курс щеплень від поліо, яких має бути 6 на момент 14-річчя дитини, отримали 82,4% дітей. Такі дані повідомляє пресслужба МОЗ України. Аналогічні загальноукраїнські показники складають 80,1% та 76,1% відповідно. Для досягнення колективного імунітету необхідно досягти показника в 95% вакцинованих. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учні всіх шкіл Чернігова навчатимуться дистанційно до 4 лютого Нагадаємо, 1 лютого в Україні розпочинається кампанія з вакцинації дітей від полімієліту. Через низький рівень охоплення щепленнями поліовірус циркулює в країні й загрожує можливою появою невиліковного паралічу у невакцинованої або не повністю вакцинованої дитини. Проведення першого етапу дозволить захистити дітей від невиліковного паралічу, у разі якщо вони інфікуються поліовірусом.

Джерело: https://cheline.com.ua/news/society/na-chernigivshhini-ponad-85-ditej-do-1-roku-shhepleni-vid-poliomiyelitu-289307
© Чeline | cheline.com.ua/

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: