Завантаження ...
banner
banner

Підготовку будівництва по Хмельницького зупинили, а ТОВ "Творець" оштрафували на 24 тис. грн

Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Чернігівській області зупинило підготовчі роботи до будівництва 9-ти поверхового по вулиці Богдана Хмельницького

Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Чернігівській області зупинило підготовчі роботи до будівництва 9-ти поверхового будинку на 72 квартири з вбудованими магазинами в цокольному поверсі для непродовольчих товарів у м. Ніжин по вулиці Богдана Хмельницького, 20. Про це повідомляється на офіційному сайті Державної Архітектурно-будівельної інспекції України.

Під час перевірки Інспекція виявила, що замовник - ТОВ «Творець» - навів недостовірні дані у декларації про початок виконання підготовчих робіт. Зокрема, вказана у декларації земельна ділянка належить КП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства».
 
У зв’язку з цим підготовчі роботи зупинено, а їх замовника оштрафовано на 24,3 тис. грн.

По темі: Будівництво без бійки не обійдеться

Нагадаємо, мешканці прилеглих будинків, до можливої новобудови, неодноразово виступали проти будівництва багатоповерхівки і наголошували, що на проведення будівництва немає законних підстав і воно буде проведено з порушенням норм. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: