Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині відбувся Чемпіонат з художньої гімнастики КДЮСШ «Перлина Ніжина»

У Ніжині відбувся Чемпіонат з художньої гімнастики КДЮСШ «Перлина Ніжина» фото

Успішний та захоплюючий Чемпіонат з художньої гімнастики КДЮСШ «Перлина Ніжина» відбувся 13 квітня 2024 року, завдяки підтримці міського голови Олександра Кодоли та начальника відділу з питань фізкультури та спорту Павло Глушко.

Про це на своїй сторінці Facebook повідомляє Кдюсш Ніжин.

"Головним суддею змагань була майстер спорту з художньої гімнастики Ангеліна Шевчук викладач Чернігівського національного університета ім. Т. Г. Шевченка.

У змаганнях взяли участь 80 талановитих гімнасток Ніжинської КДЮСШ та ШГР «Позитивчик» тренерів Галини Арвахі, Анни Власової, Анни Гурулі, Тетяни Грішиної та Любові Бабаджанян. Учасниці змагалися у різних вікових групах та виконували програми як з предметом, так і без нього, показуючи високий рівень фізичної та технічної підготовки.

Під час змагань відчувався високий рівень конкуренції, проте саме завдяки цьому формується спортивний характер, і зʼявляються справжні чемпіони. Кожна гімнастка достойно представила свою програму і отримала оцінку від суддівської команди.
За призові місця кожна учасниця отримала винагороду за свої зусилля у вигляді грамот та медалей.

Чітка злагоджена команда організаторів забезпечила успішне проведення заходу на високому рівні. Чемпіонат це високий результат роботи тренерів достатньо молодого відділення Ніжинської КДЮСШ з гімнастики.

Дякуємо Ніжинській міській раді, міському голові Олександру Кодолі та начальнику відділу з питань фізкультури та спорту Павлу Глушку за співпрацю, за придбання спеціального покриття для художньої гімнастики завдяки чому ці змагання були проведені на достойному рівні.

Дякуємо ЗСУ за наше життя, можливість тренувати та виховувати підростаюче покоління", — йдеться у повідомленні.

Як повідомляв MYNIZHYN, 12 квітня в спортивній залі Ніжинського державного університету відбувся фізкультурно-оздоровчий захід — "спортивний квест", присвячений Всесвітньому дню здоров'я, організований та проведений в тісній співпраці фахівцями Ніжинського міського центру "Спорт для всіх" та вчителями фізичного виховання Ніжинського міського ліцею (Володимир Боровик, Олександр Руденко, Сергій Кришко).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: