Завантаження ...
banner
banner

Ніжин відвідав художник, керівник БО "БФ "Добре серце Київ" Геннадій Гутцарт

Ніжин відвідав художник, керівник БО "БФ "Добре серце Київ" Геннадій Гутцарт фото

Днями до Ніжинської хореографічної школи завітав Геннадій Гутгарц — керівник Благодійної організації "Благодійний Фонд "Добре серце Київ", художник, організатор виставкового проєкту мультимедійних офортів з доповненою реальністю «Літери, якими створений світ», що зараз експонується у відділі Художній музей НКМ ім. І. Спаського.

Про це повідомляє Ніжинська хореографічна школа.

Почесного гостя радо зустрів Народний музей українського старовинного костюму та побуту Ніжинської хореографічної школи і його завідувач, заслужений працівник культури України Леонід Шаган. Культурно-мистецька зустріч пройшла у невимушеній творчій атмосфері: екскурсія, обмін досвідом та враженнями, перегляд Великодної експозиції (роботи учнів школи - учасників щорічного традиційного фестивалю "Великодні Фестини 2024") ...

На згадку — свілини та теплі слова від почесного гостя: "Щиро дякую Леоніду Костянтиновичу Шагану за чудову експозицію і екскурсію. Прекрасно, що у потужному навчальному закладі є музей такого рівня. Перемоги і перемог!!!" /Г.Гутгарц, керівник БО "БФ "Добре серце Київ", художник, 2 травня 2024 року.

Далі тепла творча зустріч продовжилася у відділі Художній музей НКМ ім. І. Спаського: і тепер вже завідувачу Народного музею українського старовинного костюму та побуту Ніжинської хореографічної школи Леоніду Шагану випала нагода прослухати екскурсію з вуст Геннадія Гутгарца — організатора виставкового проєкту «Літери, якими створений світ», товариша художників Сергія Бунькова та Тенно Пент Соостера, які проживають в Ізраїлі. Вражаючий виставковий проєкт!!! Для тих, кому цікаво — ви ще встигнете його відвідати!

Як повідомляв MYNIZHYN, 6 травня у Ніжині в одному зі скверів відбувся благодійний концерт, у якому взяли участь працівники культури міста. Як це було — переглядайте у матеріалі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: