Завантаження ...
banner

Київ надає Чернігову 25 млн гривень на укріплення міста — Ломако

Київ надає Чернігову 25 млн гривень на укріплення міста — Ломако фото

8 червня в.о. міського голови Олександр Ломако у своєму Телеграм-каналі повідомив, що Чернігів отримає кошти від Києва у розмірі 25 млн гривень на укріплення міста.

"Від імені всіх чернігівців щиро дякую громаді міста Києва, меру Віталію Кличку та депутатському корпусу Київради. 25 млн отримаємо від столиці на укріплення та розширення оборонних та фортифікаційних споруд довкола Чернігова. Влада столиці позитивно відгукнулася на моє звернення, рішення ухвалені. Ми вже підписали договір та отримали погодження Міністерства фінансів на міжбюджетний трансфер. Готуємо на червневе засідання Чернігівської міськради рішення про затвердження цього договору та отримання коштів. Пліч-о-пліч, у співпраці, робимо важливі речі, аби захистити наше місто — північний форпост України, столицю та країну.  Разом — сильніші! Переможемо!", — написав Олександр Ломако.


Фото: Олександр Ломако та Віталій Кличко. Джерело: Олександр Ломако/t.me/lomako_oleksandr

Як повідомляв MYNIZHYN, у Чернігівській області на будівництво 55 оборонних споруд витратять майже 1,3 мільярда гривень. Дані про закупівлі на таку суму оприлюднені на майданчику електронних закупівель Prozorro

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: