Завантаження ...
banner

"Головне — щоб працювала техніка, і ми працювали, як команда" — начальник ремонтної майстерні Ніжинської військової частини сержант Віктор Голуб

"Головне — щоб працювала техніка, і ми працювали, як команда" — начальник ремонтної майстерні Ніжинської військової частини сержант Віктор Голуб фото

Знайомтеся зі старшим сержантом Віктором Голубом – начальником ремонтної майстерні центру ремонту та відновлення засобів інженерного озброєння, — розповідає Служба зв'язків з громадськістю військової частини Ніжина.

"Народився Віктор у Ніжині. У травні 1999 року проходив строкову військову службу в Національній Гвардії України (був звільнений в запас). Одружений, виховує двох синів. До служби працював у різних сферах.

Згідно з Указом Президента України від 18 травня 2014 року «Про часткову мобілізацію» був призваний на службу за контрактом.

2014 -2021 роки запам’яталися Віктору тим, що у Збройних Силах України не вистачало кваліфікованих працівників по ремонту техніки та озброєння, адже від справності військової техніки залежить виконання поставлених бойових та спеціальних завдань.


Фото: Віктор Голуб. Джерело: Військова частина׀Ніжин

Відповідальний, чесний та наполегливий начальник майстерні – завжди є взірцем для своїх побратимів, котрий прийде на допомогу без вагань.

Військовослужбовець брав безпосередню участь в АТО та ООС на Донбасі та в Луганській області.

Не без гордості Віктор розповідає про роботу своїх побратимів: «Головне в нашій роботі – щоб працювала вся техніка, і ми працювали, як команда. Вона має велике значення, адже сам механік не здатний відремонтувати машину або озброєння, бо є ті, хто розбирається в пневмосистемах, хто ремонтує двигуни, хто — гідравлику, хто — паливну апаратуру. Тобто, це великий механізм. Добре те, що ми збираємось, аналізуємо кожний новий для нас зразок, знаходимо шляхи вирішення проблеми поломки. Я дуже пишаюсь тим, що майже вся техніка, яку ми відновили пішла в підрозділи і на даний час виконує бойові завдання».


Фото: Віктор Голуб. Джерело: Військова частина׀Ніжин

2021 році старший сержант був звільнений у запас.

Ранок 24 лютого 2022 року він запам’ятає на все життя. Дуже важко було повірити в те, що відбувається насправді. Ніхто не вірив до останнього, що таке може статися. У країні ВІЙНА!!!


Фото: Віктор Голуб. Джерело: Військова частина׀Ніжин

Віктор без вагань знову прийшов до війська, щоб захистити своїх рідних, свою родину та сім’ю. Брав участь в обороні Ніжинщини. Щоденно він робить все можливе, щоб ця жахлива війна закінчилася, щоб настав мир та Перемога, щоб наші діти жили у вільній та незалежній країні!

Слава Україні!", — йдеться у повідомленні.

Як повідомляв MYNIZHYN, 16 липня в Україні спливає термін, коли всі військовозобов'язані громадяни мають оновити свої облікові дані. Зважаючи на це, після цього числа на вулицях населених пунктів може збільшитися кількість військових патрулів: у громадян продовжуватимуть перевіряти військово-облікові документи.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: