Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські волонтери готують новорічні подарунки для наших захисників

Подарувати воїнам АТО крихітну радість у новорічну ніч планують ніжинські волонтери.Близько семисот подарунків вони хочуть відправити на схід, щоб захисники змогли відсвяткувати початок нового року.

Подарувати воїнам АТО крихітну радість у новорічну ніч планують ніжинські волонтери.

Близько семисот подарунків ніжинці хочуть відправити на схід, щоб і наші хлопці змогли відсвяткувати початок нового року.
 
Зараз багато хто в суспільстві розмірковує чи варто пишно святкувати новий рік у себе вдома, коли на Донбасі багато хто з наших захисників навіть не мають де вночі зігрітись.
 
Багато хто вже відмовився від дорогих святкувань новорічної ночі в кафе, від яскравих феєрверків, від дороговартісних подарунків і заморських страв на власному столі. Адже, вони вважають, що так буде не справедливо по відношенню до наших солдатів.
 
Ніжинські волонтери хочуть надіслати кожному бійцю, який родом із Ніжина та району по маленькому подаруночку. Цей презент вмістить в собі чорний шоколад, сигарети та маленьку пляшку коньяку. Отець Сергій ці подарунки доставить точно за адресою та відшукає всіх адресатів.
 
Тому, якщо ви маєте бажання й можливість подарувати нашим захисникам крихітку й своєї душі, то можете допомогти зібрати гроші для закупівлі новорічних сюрпризів.

uezd.com.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: