Завантаження ...
banner

Простягни руку допомоги, стань учасником благодійної акції "Ялинка бажань"

Для того, щоб Дід Мороз завітав у кожний дім, в кожну родину, в якій виховуються діти, працівники та волонтери Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України проводять благодійну акцію


Для того, щоб Дід Мороз завітав у кожний дім, в кожну родину, в якій виховуються діти, працівники та волонтери Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України напередодні Нового року проводять благодійну акцію «Ялинка бажань».

У цьому році акція буде більшою, оскільки до традиційних підопічних Червоного Хреста (діти з обмеженими можливостями, діти з багатодітних родин, діти, що перебувають в соціальних закладах) додалась ще одна категорія – діти з родин, які прибули з Донецької та Луганської областей. Як і всі, вони чекають Новорічних свят, ялинку, і, звичайно ж, - подарунки. Вони пишуть листи Діду Морозу з побажаннями. В них діти просять іграшки, солодощі, інші подарунки.
 
Саме для цього працівники Червоного Хреста розпочинають готуватися до акції заздалегідь, запрошуючи спонсорів та волонтерів. Новорічна благодійна акція «Ялинка бажань» проводиться у період з 15 грудня 2015 року по 15 січня 2016 року. Її мета – подарувати відчуття дива та частинку доброти дітям, які залишилися без батьківської любові, хворим та дітям, що опинилися в скрутних життєвих умовах. Обласна організація Товариства Червоного Хреста України звертається до підприємств, установ, організації, до всіх небайдужих мешканців області долучатися до участі в акції й допомогти зібрати подарунки.

Приєднатися до участі в акції можна наступним чином:
Спосіб 1 – візьміть листа з новорічної ялинки в одному з регіональних представництв Червоного Хреста Чернігівської області та виконайте дитячу мрію.
 
Спосіб 2 – станьте нашим волонтером – Діду Морозу потрібні казкові помічники для сортування, збору, доставки подарунків.
Спосіб 3 – станьте партнером акції. Ваша компанія може стати спонсором «Ялинки бажань», а працівники приміряють на себе роль Діда Мороза

Грошові кошти можна перерахувати: р/р 26008000036846 ПАТ «Укрсоцбанк» МФО 300023 Код 02940397 ( з приміткою для Ніжинської районної організації). Наш контактний телефон: (097) 489-68-28

Запрошуємо всіх до співпраці! Щиро будемо вдячні за будь-яку допомогу.
 
За дорученням Чернігівської обласної організації
Товариства Червоного Хреста України
Голова Ніжинської РО Тетяна 
Заріцька
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: