Завантаження ...
banner
banner

Надія Савченко надіслала лист дитячому садочку №13

Надія Савченко, льотчиця-полонянка із тюремної камери міста Новочеркаська, що в Ростовській області подала вісточку – надійшов зворушливий лист адресований дошкільному навчальному закладу №13

Надія Савченко, Дитячий садочок №13, новини ніжина, нежин новости

Надія Савченко, льотчиця-полонянка із тюремної камери міста Новочеркаська, що  в Ростовській області подала вісточку – надійшов зворушливий лист адресований дошкільному навчальному закладу №13, освітньо-виховному центру Софії Русової, що по вул.Березанська 12а, міста Ніжина (певно, що листи цензори-окупанти перепутали, бо свого  часу діти ДНЗ №13 через військового комісара В.М.Якущенка передали малюнки для мужньої Надії сестрі Вірі і отримали від неї  книгу Надії Савченко «Сильне ім’я Надія!» з дарчим підписом).  І ось лист, але звернений він до  студентів  І курсу факультету «Психології і соціальної педагогіки»  НДУ ім..М.Гоголя.

Лист надійшов напередодні знаменної події для всіх нас українців -  «Пам’яті героїв Крут» і засвітив, як пише Надія, цей день по - особливому. Листи українською та російською мовою, що для цензора додаються!  Від усього серця ми - діти і дорослі, студенти і  малі дошкільнята, підтримуємо справжню патріотку України  - Надію Савченко, що так безмежно і самовіддано любить Україну, рідний народ. Чекаємо Надію на ніжинській землі і зустрінемо в дошкільному навчальному закладі №13 щиро і хлібо-сільно! Повертайся рідна, Надіє!

Україна понад усе ! Слава Україні!

Завідувач ДНЗ №13   
Н.М.Примушко
nizhynrada.org
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: