Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині з нагоди річниці боїв на Інститутській вшанують Героїв Небесної Сотні

18 лютого 2014 року у Києві розпочався чергове протистояння між євромайданівцями та силовиками, що ознаменувало завершальний етап Революції гідності.


18 лютого 2014 року у Києві розпочався чергове протистояння між євромайданівцями та силовиками, що ознаменувало завершальний етап Революції гідності. Результатом подій, які розпочалися того дня стало відсторонення Верховною Радою від виконання обов'язків Президента України Віктора Януковича та призначення дострокових президентських виборів.

Під час протистояння за інформацією МОЗ України загинули 82 особи (71 демонстрант та 11 правоохоронців), постраждалими стали 622 людини

По темі: Ніжинці вшанували память Героїв Небесної сотні

У Ніжині з нагоди роковин кривавих і доленосних подій Революції Гідності 18 лютого заплановано проведення наступних заходів:

18.02 о 09.00 - освячення вулиці Небесної Сотні біля медичного коледжу
18.02 о 09.20 - мітинг вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні (вулиця Гоголя, пам’ятний знак «Героям Небесної Сотні»)
19.02 о 17.30 - площа Івана Франка, показ українського документального фільму «Зима у вогні: Боротьба України за свободу».  

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: