Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські баскетболісти здобули "бронзу" в Конотопі

20 лютого у Конотопі відбувся Кубок міського голови Конотопа з баскетболу серед чоловічих команд, присвячений Дню Героїв Небесної Сотні. У змаганнях взяли участь 6 команд із міст Шостка, Ромни, Суми та команда БК "Ніжин"


20 лютого у Конотопі відбувся Кубок міського голови міста Конотоп з баскетболу серед чоловічих команд, присвячений Дню Героїв Небесної Сотні. 

У змаганнях взяли участь 6 команд: команда «Молоді» м.Конотоп, команда БК «Імпульс» м.Шостка, команда БК «Ніжин», команда БК «Козаки» м.Ромни, та дві команди із Сум  "УАБС", та «Не молоді». 

На відкритті та на нагородженні переможців і призерів змагання був присутній особисто міський голова Артем Семеніхін, який побажав спортсменам наснаги, чесної гри та віри в Україну.
 
У ході запеклої боротьби спортсмени демонстрували неабияку майстерність та гарну гру, адже кожний вів свою команду до перемоги.

За результатами матчу третє місце посіла команда БК «Ніжин» перегравши в запеклій боротьби в матчі за третє місце команду Банковської академії з міста Суми - чемпіонів першої ліги України 2015 року.

Друге місце здобула команда з міста Конотоп «Не молоді», а перше місце та Кубок міського голови міста Конотоп виборола команда БК «Козаки» з міста Ромни на чолі з досвідченим баскетболістом України, колишнім гравцем Національної збірної України Корабльовом Дмитром.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: