Завантаження ...
banner

Завтра відбудуться громадські слухання по вартості проїзду в маршрутках

У п’ятницю, 18 березня о 9-й годині ранку, у приміщенні міськвиконкому мають відбутися громадські слухання стосовно вартості проїзду у громадському транспорті Ніжина.


 

У п’ятницю, 18 березня о 9-й годині ранку, у приміщенні міськвиконкому мають відбутися громадські слухання стосовно вартості проїзду у громадському транспорті Ніжина. Про це сьогодні оголосив на засіданні міськвиконкому заступник міського голови Григорій Олійник. 

Кілька тижнів тому на сайті міськради з’явився проект рішення про встановлення нових тарифів на проїзд у маршрутках. Згідно з ним, вартість проїзду, в залежності від маршруту, буде складати 4,44 – 4,89 гривні, в середньому близько 4,50 грн. Після публікації інформації про таке подорожчання були подані і електронні петиції щодо нових тарифів, і письмові звернення від громадян та громадських організацій. Обговорювали їх і на Народній раді в понеділок. 

По темі: Проїзд у маршрутках знову дорожчатиме? Проект рішення вже є
 
До наступного засідання виконкому, тобто до 24 березня, якраз спливає термін публікації проекту, після чого він має бути винесений на розгляд. Ще є можливість, щоб висловити свою думку стосовно вартості проїзду. От тільки 9 година ранку – це зовсім не зручний час для проведення громадських обговорень, адже як раз ті, хто їздить громадським транспортом у цей момент мають бути на роботі. Цього не врахували. Чи може якраз навпаки?

Олександр Малаш

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: