Завантаження ...
banner
banner

У Міжнародний день води у Ніжині відбудеться круглий стіл "Право на воду та санітарію"

Анонс.
22 березня о 14:00 у малому залі міськвиконкому за адресою площа Івана Франка, 1 відбудеться Круглий стіл: «Право на воду та санітарію»


22 березня о 14:00  у малому залі міськвиконкому за адресою площа Івана Франка, 1 відбудеться круглий стіл: «Право на воду та санітарію».

Організатори круглого столу громадська екологічна організація «Мама-86-Ніжин» та Ніжинське міськрайонне управління водного господарства.

Мета проведення: допомога державним і недержавним інституціям у переосмисленні водної безпеки та умов санітарії на місцевому рівні
 
Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь в роботі Круглого столу.

Програма круглого столу
  • Реєстрація, вітання з Всесвітнім Днем Води.
  • «Право на воду та санітарію» – базове право кожного. Сологуб Анжела Володимирівна – координатор освітніх програм ГЕО «Мама-86-Ніжин».
  • Шведський досвід попередження забруднення довкілля через підвищення хімічної безпеки та захисту дітей. Назаренко Валентина Іванівна – координатор напрямку Дитяча безпека.
  • Євроінтеграція водної галузі України. Інтегроване управління річними басейнами. Тарасенко Володимир Олександрович – начальник Ніжинського міськрайонного управління водного господарства.
  • Управління сектором водопостачання та водовідведення для досягнення справедливого доступу до води. Прийнятність цін на послуги. Кулик Володимир Ігнатович – головний інженер КП "Ніжинського управління водно-каналізаційного господарства".
  • Аналіз результатів виконання проекту «Забезпечення рівного права на воду та санітарію» в м. Ніжині. Щокіна Валентина Миколаївна – голова ГЕО «Мама-86-Ніжин».
  • Залучення та підтримка громадських ініціатив до вирішення проблемних питань в сфері води та санітарії. Олійник Григорій Миколайович – заступник міського голови м. Ніжина. 
ГЕО «Мама-86-Ніжин»
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: