Завантаження ...
banner
banner

Новий Ніжин у листівках Юлії Петренко

В усі часи древній, але завжди юний Ніжин вражав і приваблював своїх гостей красою стародавніх вулиць і архітектурних пам’яток, історико-визначних місць і життєписом видатних людей, що жили і творили під його високим небом

В усі часи древній, але завжди юний Ніжин вражав і приваблював своїх гостей красою стародавніх вулиць і архітектурних пам’яток, історико-визначних місць і життєписом видатних людей, що жили і творили під його високим небом. 

Сотні фотознімків назавжди увічнили найкращі куточки міста. І в дореволюційний, і в радянський час, і нині видавалося і видається багато листівок із зображенням Ніжина.

І у кожного автора індивідуальний підхід. Своє бачення рідного міста, розуміння його значимості вклала в нову колекцію листівок відома ніжинська майстриня Юлія Петренко. Як завжди креативна і творча, вона створила нову, неповторно-авторську – в сенсі стилю і техніки – легенду про рідне місто.
 
Презентація нової колекції відбудеться 22 червня  о 13.00 в приміщенні художнього відділу музею за адресою вул. Батюка, 6.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: