Завантаження ...
banner
banner

Якою є ціна ремонту даху в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей?

На засіданні комісії з майнових та житлово-комунальних питань знову повернулися до проблеми аварії в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей, що на вулиці Гончарній

Центр соціально-психологічної реабілітації дітей


На засіданні комісії з майнових та житлово-комунальних питань знову повернулися до проблеми аварії в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей, що на вулиці Гончарній.

Нагадаємо, що 18 липня гроза позбавила дітей даху над головою. На даху будівлі розійшлися плити, почала протікати вода. Дітей тоді евакуювали до Чернігова.
 
На сьогоднішній день гостро стоїть питання ремонту будівлі.
 
За інформацією Володимира Башинського, він, спільно з Анатолієм Мазуном та Володимирем Ковалем, особисто відвідали заклад, залізли на дах та обстежили стан будівлі. Також по цьому питанню, за його словами, є технічний звіт експерта. Тоді було прийнято рішення про демонтування плит. Приїжджала голова ОДА та виносила це питання на обговорення, на якому було вирішено створити акт страховки.
 
Володимир Башинський запропонував лагодити дах під шифер, не бетонним перекриттям. Але це, на його думку, набагато дорожче - може обійтися максимум у 200 тисяч.
 
“Плити лежать на цегляних стовпчиках. Якщо демонтувати плити, то треба вже цим займатися. Якщо кран коштуватиме за пеню - 10 тис., за рахунок продажу цих плит можна покрити затрати автокрана. Інший варіант - демонтаж. Якщо полагодити дах за допомогою дерев'яних конструкцій, це можна зробити за годину”, - запропонував голова засідання.
 
Було вирішено детально порахувати суму вартості даху на наступній сесії. Найнадійніший варіант, як вважають депутати, це дерев'яні рухливі конструкції. 
 
На наступній комісії пообіцяли заслухати інформацію про кошторисну вартість, а тоді рекомендувати найбільш оптимальні варіанти.


Юлія Солдатенко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: