Завантаження ...
banner
banner

У дитячій поліклініці планують встановити бойлер

18 серпня на засіданні виконавчого комітету було розглянуто питання щодо укладення договору про співпрацю між виконавчим комітетом Ніжинської міської ради та громадською організацію “Мама-86-Ніжин"

Бойлер


18 серпня на засіданні виконавчого комітету було розглянуто питання щодо укладення договору про співпрацю між виконавчим комітетом Ніжинської міської ради та громадською організацією “Мама-86-Ніжин”. 

Дана організація пропонує встановити бойлер для забезпечення теплою водою дитячу поліклініку, на це збираються виділити близько 50 тисяч гривень.

Для реалізації спільного проекту потрібно підписати трьохсторонній договір між виконавчим комітетом, громадською організацією та міськвиконкомом. У цьому договорі потрібно делегувати повноваження міському голові від виконавчого комітету для підписання документу, щоб реалізувати грантові кошти.
 
“Ми на себе беремо відповідальність за те, що забираємо це майно й гарантуємо його подальше обслуговування й експлуатацію відповідно до технічних характеристик, що включають не тільки бойлери, а й змішувачі, очистку води для того, щоб забезпечити питною водою діток, які обслуговуються в лікарні. Цей проект, на жаль, трошки затягнувся, бо був трохи недопрацьований”,- повідомив заступник міського голови Григорій Олійник.  
 
Міська влада взяла на себе зобов'язання встановити доочищувачі води, забезпечити лікарню відповідними матеріалами (пластиковими стаканчиками, заміна картриджів, фільтрів та інш.).


Бойлер



Юлія Солдатенко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: