Завантаження ...
banner
banner

Прем'єра фільму "Добровольці Божої чоти" у Ніжині

Усіх ніжинців запрошуємо 18 лютого, о 16:30 на прем'єру фільму "Добровольці Божої чоти" про бійців, сила духу яких виявилася сильнішою за бетон та сталеві конструкції Донецького аеропорту.

Усіх ніжинців запрошуємо на фільм "Добровольці Божої чоти" про бійців, сила духу яких виявилася сильнішою за бетон та сталеві конструкції Донецького аеропорту.

18 лютого, о 16:30 у актовій залі нового корпусу Ніжинського державного університету імені Гоголя, завдяки ніжинським волонтерам, відбудеться прем'єра фільму "Добровольці Божої чоти"  у Ніжині. 

По темі: Ніжинський кіборг знявся у фільмі "Добровольці Божої чоти"

Зйомки фільму проводилися на Донбасі, зокрема, в Донецькому аеропорту. Перед камерою говорять командири і бійці «Правого сектора». Іноді доводиться чути, що воювати на Донбас поїхали жителі Західної України. Насправді, 60% добровольців — із Центральної, Східної і Південної України, а 40% — із Західної України.

Командир Гатило із Чернівецької області нагадує, що захищає землі колишньої Кальміуської паланки Війська Запорозького Низового. Буває, що хтось із місцевих може сказати українським воїнам: «Зачем вы пришли на нашу землю?». Гатило говорить, що це все одно, якби колорадські жуки заявили таке господарю поля, який посадив і вирощує картоплю. 
 
З екрану лунає і українська, і російська мова. Серед добровольців, які захищають Україну, є і росіянин із Санкт-Петербурга. Він одружився і живе на Донбасі й зробив цілком логічний висновок, що повинен захищати країну, в якій живе. Цей доброволець говорить: «Я — росіянин, а не кацап. Якщо слов’яни пішли воювати проти слов’ян, то це не росіяни, а кацапи, раби системи». 
 
Добровольці — люди різних професій. Наприклад, Богема — професійний актор, який на війні став гарним командиром, а ніжинець Олександр Чуб до того як потрапив в АТО був моряком
 
У фільмі «Добровольці Божої чоти» лунають пісні гурту «Кому вниз» і Олексія Бика.

Трейлер фільму:
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: