Завантаження ...
banner

Ніжинський кіборг Олександр Чуб знявся у відеозверненні до Apple

Українські «кіборги» вимагають від Apple вибачитися за ролик із росіянином, який називає себе «кіборгом». У відеозверненні вони пояснюють, що у 2014 році російська армія вдерлася на територію України


Компанія Apple представила відеоролик, одним з героїв якого був «російський кіборг». Українські військові, які обороняли Донецький аеропорт і отримали прізвисько «кіборги» за свою стійкість від тих самих військових РФ, записали відео у відповідь.

У відео різні люди читають фрагменти листів до розробників компанії, дякуючи їм за Apple Watch, які поліпшують їхні життя.

Російський ведучий із протезом Дмитро Ігнатов розповів свою історію: він втратив ногу під час нещасного випадку на службі в армії Росії у 2012 році.

Українські «кіборги» вимагають від Apple вибачитися за ролик із росіянином, який називає себе «кіборгом». У відеозверненні вони пояснюють, що у 2014 році російська армія вдерлася на територію України. Під час боїв за Донецький аеропорт «кіборгами» українців прозвали самі росіяни.
 
«Ми закликаємо до термінового виправлення рекламного відео та письмового вибачення перед «кіборгами» живими і полеглими, котрі воювали на передовій за нашу із вами демократію проти військ Російської Федерації», — зазначив один з військовослужбовців на відео.
 
Серед учасників  зверення до американської кампанії є і ніжинський кіборг Олександр Чуб.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: