Завантаження ...
banner
banner

Погляди - Михайло Ломоносов

Тони води, спека до + 50 °С і намисто у подарунок - як ніжинські рятувальники гасили пожежі у Туреччині. Відео, фото
Михайло Ломоносов
журналіст
5358
Тони води, спека до + 50 °С і намисто у подарунок - як ніжинськ
Упродовж сімнадцяти днів з 30 липня по 15 серпня співробітники Ніжинського авіаційного загону Державної служби з надзвичайних ситуацій допомагали боротися з масштабними лісовими пожежами у Туреччині. Як пройшло відрядження стисло і влучно, як і годиться на їх службі, поділилися нещодавно ніжинські рятувальники-авіатори.
З наступного року пластикові пакети під забороною: як до цього ставляться ніжинці?
Михайло Ломоносов
журналіст
3729
З наступного року пластикові пакети під забороною: як до цьог
Менше ніж за рік в Україні заборонять використання пластикових пакетів.  Відповідний закон прийняв парламент і 7 червня підписав президент України Володимир Зеленський. 
Чарівний щур
Михайло Ломоносов
журналіст
4338
Чарівний щур
Виявляється не такі вже щури страшні та огидні, як здається. Навпаки - надзвичайно розумні тварини. Якось розговорилися в електричці з однією цікавою бабусею. Жінка своєю казковою «щурячою історією», просто таки спростувала нехорошу репутацію цих гризунів. 
Ятка без продавця…
Михайло Ломоносов
журналіст
791
Ятка без продавця…
Ятки без продавця у Європі звична річ. Чи з'являться колись у нас? Питання не торгово-економічних змін, а скоріше ментальних.
 
Стань автором
Якщо ви хочете розмістити свій матеріал в рубрику «Погляд» на сайті mynizhyn.com, напишіть листа на адресу: mynizhyn.com@gmail.com