Завантаження ...
banner
banner

OBYAVA.ua міняє 500 гривень на 10 оголошень

Виставляйте на продаж непотрібні речі і отримуйте за це гроші, навіть ще не встигнувши нічого продати. Як це, запитаєте ви. А ось так! Розумна дошка оголошень OBYAVA.ua не тільки допомагає продавати речі, а й розігрує щотижня серед користувачів сайту 500 грн. готівкою

Виставляйте на продаж непотрібні речі і отримуйте за це гроші, навіть ще не встигнувши нічого продати. Як це, запитаєте ви. А ось так! Розумна дошка оголошень OBYAVA.ua не тільки допомагає продавати речі, а й розігрує щотижня серед користувачів сайту 500 грн. готівкою.

Щоб стати учасником акції, потрібно розмістити 10 оголошень на OBYAVA.ua. Поділитися сторінкою «Оголошення профілю» за допомогою будь-якої соцмережі і в підтвердження на сторінці obyava.ua/500hrn, відправити посилання на ваш аккаунт, де ви зробили публікацію. Все, ви учасник акції і вам залишається тільки чекати найближчої п'ятниці, коли буде визначено переможця щотижневого розіграшу.
 
Минулої п'ятниці, 17 червня, уже відбувся перший розіграш і переможцем став Сергій Парфененко з Дніпра. Ви можете переглянути його сторінку з оголошеннями і придбати в нього потрібні вам речі. Можливо, з ними ви отримаєте частинку везіння Сергія і наступним переможцем уже цієї п’ятниці будете саме ви.
 
Розміщуючи свої оголошення на OBYAVA.ua, ви не тільки можете знайти швидко нових покупців, а й отримати додатково 500 грн лише за 10 оголошень.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ДЕТАЛІ АКЦІЇ «500 ГРН НА 10 ОГОЛОШЕНЬ»
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: