Завантаження ...
banner

Цього жінці жоден чоловік не пробачить: сім речей

Цього жінці жоден чоловік не пробачить: сім речей фото

Існує стереотип, що кохання усе прощає. Він навіяний романтичними казками, які далекі від реальності. Сьогодні ми розберемо, що насправді чоловік ніколи не зможе пробачити жінці, навіть якщо щиро в неї закоханий.

«Любов усе прощає», «якщо є любов, то стосунки ніколи не зруйнуються». Всі ці постулати знайомі кожному з нас. Однак насправді вони далекі від істини. Психологи кажуть, що любов любов’ю, але це почуття, а почуття мінливі. Стосунки ж — це робота, це поєднання двох особистостей, які притираються один до одного, звикають, йдуть на компроміс, прощають, допомагають і піклуються. І це вже трішки більше, ніж просто любов — це велика праця.

Однак деякі жінки допускають помилки у стосунках — вони вірять у казки про всепрощення любові і думають, що якщо чоловік любить, то все простить. Це не так. Тому що чоловік — це особистість, це цільна людина, який також цінує себе. І у нього є межі допустимого.

Психологи розповіли про те, що чоловік ніколи не зможе пробачити жінці. Безумовно, є виключення, так як всі люди і всі стосунки — індивідуальні, але якщо ти не будеш допускати ці помилки, твої стосунки з чоловіком точно стануть теплішими і щирішими, — пише Затишок.

Отже, сім помилок, які зруйнують любов:

1. Критика на публіці

Саме вразливе місце чоловіка — його самолюбство. Якщо ти насміхаєшся над ним і критикуєш його на публіці — це удар нижче пояса. Це боляче, і для нього це схоже на зраду.

2. Докір в неспроможності

Грошовий питання болюче майже для кожного чоловіка. Він же самець, він герой, він лицар, він повинен досягати вершин. Але не завжди це виходить. І якщо ти будеш постійно дорікати його в тому, що він нічого не домігся, то це боляче обмежить його чоловічу гідність.

3. Критика в ліжку

Кожен чоловік хоче бути альфа-самцем і дамським угодником. Для нього це дійсно важливо. І якщо ти після ночі скажеш йому щось зневажливе про його вміння задовольнити жінку, для нього це буде схоже на удар в пах. Якщо тебе щось не влаштовує, то просто запропонуй йому діяти так, як тобі подобається, без критики, видай свого роду «інструкцію».

4. Порівняння з іншими чоловіками

Це теж уразить його самолюбство. Кожен чоловік бажає бути кращим для своєї жінки. І якщо ти почнеш його в негативному ключі порівнювати зі своїми колишніми, не дивуйся, якщо він розлютується або взагалі грюкне дверима і піде.

5. Жіноча меркантильність

Чоловік розуміє, що кожна жінка хоче бути за чоловіком, як за кам’яною стіною. А для цього вона повинна бути впевнена в тому, що він в змозі забезпечити її та родину. Однак якщо ти явно раскручиваешь його на гроші і ненаситно вимагаєш «шубу та злато», він просто побачить, що ти цінуєш в ньому не його самого, а тільки його гаманець.

6. Лукавство і брехня

Це ніхто не прощає. Ні чоловіки, ні жінки, ні інопланетяни. Стосунки — це довіра. Якщо ти сама обманюєш і прикидаєшся, то про яку любов йдеться?

7. Зрада

Повертаємося до пункту шість. Це не тільки брехня, це ще й зрада. Є пари, які залишаються разом навіть після зради, але стосунки вже ніколи не будуть колишніми, ніколи не буде довіри, ніколи не буде колишньої теплоти. Зрада — як рак. Вона метастазами отруює відносини і ставить на них хрест. Питання тільки в тому, скільки часу пройде, перш ніж ці відносини остаточно помруть.

Як повідомляв MYNIZHYN, є речі, за які жінкам ображатися на свого чоловіка не можна, адже вони обумовлені різними причинами: чи то психологічними особливостями, чи природними, а може й суто індивідуальними. Що варто пробачати своєму чоловікові — читайте у матеріалі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: