Завантаження ...
banner

Громадський бюджет: від молоді чекають креативних ідей

За рахунок коштів громадського бюджету Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади можуть реалізовуватись малі та великі проекти. При цьому обсяг витрат на реалізацію малого проекту

громадський бюджет, проекти

За рахунок коштів громадського бюджету Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади можуть реалізовуватись малі та великі проекти. При цьому обсяг витрат на реалізацію малого проекту не повинен перевищувати 100,0 тис. грн., великого від 100,0 до 400,0 тис. грн. включно.

Прийом громадських проектів розпочнеться з 1 вересня і триватиме місяць. А поки є час для розробки дійсно креативних і таких потрібних для нашого міста ідей. І з громадським бюджетом їх реалізація більше, ніж реальна.

громадський бюджет, проекти

Раніше, у Ніжинській міській раді обговорювали, що за рахунок громадського бюджету вирішують питання благоустрою або дають можливість бюджетним установам провести ремонти в своїх приміщеннях, закупити необхідну оргтехніку чи обладнання. А так не має бути.

Громадський бюджет покликаний реалізувати проекти і ідеї від жителів міста, яким не байдужий Ніжин і які зацікавлені у розвитку нашого міста.

Тому, хто має ідеї - не бійтеся їх наблизити до реалізації.

Саме від нашої активної молоді чекають креативних ідей. Про це на минулій оперативній нараді наголосив секретар міської ради Валерій Салогуб.

Для детальнішого ознайомлення з положеннями про Громадський бюджет натисніть на посилання нижче:



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: