Завантаження ...
banner

На території Ніжинської міськлікарні встановили шлагбаум

Розмови про встановлення такого «обмежувача руху» транспорту територією лікарні точилися досить давно. Раніше керівництво закладу піднімало питання перекриття вільного руху транспорту територією лікарні, оскільки велика

міськлікарня, шлагбаум

Розмови про встановлення такого «обмежувача руху» транспорту територією лікарні точилися досить давно. Раніше керівництво закладу піднімало питання перекриття вільного руху транспорту територією лікарні, оскільки велика кількість авто курсує територією без належної на те потреби, що заважає руху безпосередньо транспорту самого закладу, повідомляє nizhynnews.com.

Крім того, потреба у встановленні  шлагбауму загострилася із ситуацією що склалася у країні та області зокрема,  щодо недопущенням поширення СОVID-19 .

«За приклад взяли шлагбаум, що встановлено на території райлікарні. Тож було прийнято рішення звернутися до тієї ж фірми. Вартість шлагбаума складає 22 800 грн. В цю суму входить і робота, тобто встановлення.  А от будиночок для охорони обійшовся у 14 000 грн, – пояснює гендиректор міської лікарні Олександр Костирко, – вся організація цього пункту пропуску виконувалася за кошти міського бюджету».

На питання, хто ж буде чергувати на пункті пропуску, Олександр Михайлович журналістам NizhynNews пояснив, що окремої посади в штат лікарні вводитися не буде. Наразі питання чергування в процесі організації. Проте, відомо лише те, що у нічний час чергуватимуть охоронці лікарні, а от хто відповідатиме за пост вдень – питання ще вирішують.

Тож, наразі можна сказати з впевненість лише одне: відтепер вільному руху автотранспорту на територію ніжинської міської лікарні – зась! Шлагбаум унеможливить вільний рух транспорту, який жодним чином не стосується міської лікарні. Віднині швидка та інший необхідний транспорт заїжджатимуть на територію лікарні через пункт пропуску. Це значно знизить рух автомобілів дорогами лікарні.

Вікторія Коломійченко

міськлікарня, шлагбаум

міськлікарня, шлагбаум

міськлікарня, шлагбаум

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: