Завантаження ...
banner
banner

"Молочний" конфлікт у Безуглівці: багатодітну матір звинуватили у приховуванні доходів

На Чернігівщині із-за молока розгорнувся конфлікт майже на 100 тисяч гривень. Соціальні працівники звинувачують жительку села Безуглівка Ніжинського району Олену Гайдук у прихованні доходів від продажу молока

Безуглівка, Молоко, Багатодітна мати безуглівка, новини ніжина , ніжин мій ніжин, новини безуглівка, новини

На Чернігівщині із-за молока розгорнувся конфлікт майже на 100 тисяч гривень.  Соціальні працівники звинувачують жительку села Безуглівка Ніжинського району Олену Гайдук у прихованні доходів від продажу молока на підприємство ТОВ «Лосинівський маслосирзавод». 

Жінку змушують повернути  приховані 52 тисячі гривень державі, плюс ще штраф у такому самому розмірі.

олена гайдк безуглівка, новини ніжин, ніжин, безуглівка, мій ніжин

«Мені зателефонував соціальний інспектор, який повідомив, що я приховала доходи. Але я їх не маю. Держава мені виплачує тільки соціальну допомогу на 5-х дітей. Моя мама має три корови і здає молоко приватному підприємцю Прокопцю Михайлу. А він знав мій індетиікаційний код і без мого дозволу використовував у своїх цілях, писав молоко, якого я не здавала», - говорить Олена Гайдук.

михайло прокопець, олена гайдк безуглівка, новини ніжин, ніжин, безуглівка, мій ніжин,

Приймач молока Михайло Прокопець стверджує, що не винен.

«У селі 2 чи 3 заводи бере молоко за однією ціною – 2,50 гривень за літр. І нам нема ніякої вигоди і наживи з цього. Просто Гайдук прорахувалася чи не показувала нікому документ про свої доходи, а тепер звинувачує у цьому мене. Я себе не рахую ні в чому винним», - стверджує він.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Триває слідство.

val.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: