Завантаження ...
banner

"Книжковий сюрприз" подарував ніжинкам усмішки, радість та насолоду

"..Ми, жінки, трішки діти й з цікавістю завмирали в очікуванні вмісту пакунків..."

Ніжинська міська центральна бібліотека, Книжковий сюрприз, Олена Якименко, Катерина Шекера, Тетяна Варуха
Дарували один одному книжки, смакували млинцями та запашним чаєм учасниці інтелектуальної акції "Книжковий сюрприз", яка проходила 13 березня у центральній міській бібліотеці.

Ініціаторка акції - Катерина Шекера, головний спеціаліст відділу у справах сім'ї та молоді. Захід у Ніжині організовано вже вдруге з метою привернення уваги до книги, читання та збору книг для бібліотеки.

Кожна з учасниць здійснила чиюсь книжкову мрію.

Треба сказати, що всі підійшли творчо до процесу дарування - креативно оздоблені пакунки, неочікувані сюрпризи, приємні дрібнички - все це додавало присутнім веселого настрою.

Ми, жінки, трішки діти й з цікавістю завмирали в очікуванні вмісту пакунків.

Після знайомства та вручення подарунків зав'язалася дружня бесіда, під час якої обговорювалися улюблені твори, розмірковували над сенсом буття, слухали цікаві життєві історії та просто жартували.

"Книжковий сюрприз" об'єднав людей різних сфер діяльності. Фрілансерка Марина Петрик читала власні ніжно-лірично-життєстверджуючі вірші.

Викликала захоплення працівниця банку Тетяна Зарицька, яка з чоловіком виховує трьох дітей і має час для читання.

Тетяна Варуха, Анастасія Солдатова, Тамара Козинець
 вдруге беруть участь в акції, цікавляться серйозною літературою і їм подобається не лише отримувати подарунки, а й самим бути в ролі таємного Санти.

Бібліотекарі Наталія Пономаренко та Валентина Іллічова розповіли про свої захоплення - створювати сувеніри власноруч, ідеї запозичують, звичайно ж, з книг та журналів.
Справжнім сюрпризом для всіх стало знайомство з ніжинською авторкою Анною Канавець (літературний псевдонім Анна Моро). Анна представила та подарувала свій твір "Наречені з того світу", який вийшов у харківському видавництві "Клуб сімейного дозвілля".
Кожна з учасниць акції унікальна. Але у всіх багато спільного - любов до книги, прагнення до самовдосконалення та просто радіти життю.

Ми щиро вдячні організаторам та учасникам "Книжкового сюрпризу" за літературні подарунки для бібліотеки та яскраві враження від спілкування.















Елена Екименко директор Ніжинської міської Централізованої бібліотечної системи

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: