Завантаження ...
banner
banner

На могилі загиблого учасника АТО Сергія Барана встановлено памятник

9 вересня минув рік із дня смерті Сергія Барана, який загинув, захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність нашої держави. Сорокачотирирічний чоловік майже чотири місяці воював на Луганщині...

9 вересня минув рік із дня смерті Сергія Барана, який загинув, захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність нашої держави.

Вшановували пам'ять загиблого героя члени його сім’ї та родичі загиблого, голова районної ради Олег Бузун, голова міськрайонної Спілки ветеранів Афганістану, депутат районної ради Сергій Ступак, жителі села.
 
Сорокачотирирічний чоловік майже чотири місяці воював на Луганщині. А 19 серпня його тяжко поранило осколками “Градів”. Спочатку вояка лікували в Харківському госпіталі, згодом перевезли у Львів, де героїчний боєць переніс кілька операцій. Стан пораненого залишався тяжким. І врешті серце не витримало. 9 вересня герой пішов із життя…

У річницю від дня смерті загиблому земляку було встановлено пам’ятник за виділені від держави та Перемозької сільської ради кошти.
 
Раніше було відкрито меморіальну дошку на честь героя в Перемозькій ЗОШ І-ІІІ ст., де він навчався. Така ж дошка розміщена і на стіні будинку, де проживав Сергій в с.Богданівка.

Пам’ять героя вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до його могили.

nizhyn-rada.at.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: