Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські учні взяли участь у створенні серії мультфільмів

У вересні 2015 року стартував Всеукраїнський конкурс «Це – наше і це – твоє!», організований Міністерством освіти і науки України та телеканалом ПЛЮСПЛЮС



У вересні 2015 року стартував Всеукраїнський конкурс «Це – наше і це –  твоє!», організований Міністерством освіти і науки України та телеканалом ПЛЮСПЛЮС.

Єдина в проекті тема, яка не повторюється, – «Особлива червона фарба – наша!», належить дітям Ніжина: учням 1-Б, 3-Б та 4-А класів Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. №15 (вчителі Л.Б. Петренко, В.В. Топчій, Т.А. Волинець).

Переможцями стали учні ЗОШ І-ІІІ ст. № 15: Даша Жовтобрюх, Кароліна Пархоменко, Анна Хилько, Вероніка Романенко – з 1-Б класу, Нікіта Котляр, Олександра Москаленко, Крістіна Куниця – з 3-Б класу, Мирослава Павлюченко – з 5-Б класу.

З 7 по 13 березня у Мистецькому Арсеналі м. Києва відбулась унікальна інтерактивна мультимедійна виставка, що стала фіналом Всеукраїнського проекту. На ній були присутні й юні ніжинці…А наприкінці квітня на каналі ПЛЮСПЛЮС почалася демонстрація нових серій мультфільму, створених на основі проектів переможців конкурсу, серед яких учні школи.

Одна з переможниць конкурсу Кароліна Пархоменко також взяла участь у телепрограмі "Зірка на ПЛЮСПЛЮС".

osvita-nizhyn.at.ua






Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: