Завантаження ...
banner
banner

Чи є таблетки, щоб не хотілося?

Для кішок ветеринари придумали таблетки «Секс-бар’єр». Одна така пігулка — і в голові вже не коти, а миші. Що взяти з тих виючих коханців? Краще смачно поїсти та в холодочку полежати

Сексуальність


Для кішок ветеринари придумали таблетки «Секс-бар’єр». Одна така пігулка — і в голові вже не коти, а миші. Що взяти з тих виючих коханців? Краще смачно поїсти та в холодочку полежати. А чи існують таблетки від статевого потягу для людей? Особливо для жінок середнього віку, до яких ідуть з одним бажанням — щоб нагодувала (чоловік, кум), дала грошей (діти).

 Таблетки, які зменшують статевий потяг, є, — говорить чернігівський лікар-сексопатолог, дерматовенеролог, гомеопат Олександр Бабушкін. — Гормональні. Я не прибічник їх вживання. Нешкідливі способи нейтралізації — чай з меліси лікарської, її ще називають м’ятою лимонною. Меліса не тільки заспокоює, але й нейтралізує нереалізовану сексуальність. Для лінивих є аптечний препарат дорміплант, до складу входить меліса з валер’янкою. Якоюсь мірою сексуальність нейтралізують препарати, які знижують тиск, — гіпотензики.
 
Якщо люди можуть своєю свідомістю, думками впливати на природні потреби організму (це йоги здатні), якщо вони сублімують, тобто переключають сексуальну енергію на розумову, фізичну, легше вийти з цього стану. Вони від того, що не мають сексу, не страждають. Йогів у нас не так вже й багато. У решти природа вимагає виходу накопиченої сексуальної енергії.
 
— На город можна переключити нереалізовану сексуальність? На лопату, сапку?
 
— На город, на спорт, на АТО, на мистецтво, політику. У політику теж ідуть сексуальні люди. Але не завжди вдається переключитися повністю. Природа все одно бере своє. Удень ти на городі, а вночі, особливо під ранок, тестостерон (чоловічий статевий гормон) у кілька разів підскакує.
 
— У чоловіків?
 
— Тестостерон є і в чоловіків, і в жінок, але в різних кількостях. У жінки приблизно 80 відсотків естрогенів (жіночих гормонів), 20 андрогенів (чоловічих гормонів).
 
Гормон тестостерон діє на центр сексуальності, викликає статевий потяг. Лібідо, з латині перекладається як прагнення, бажання. Воно перетворюється в сексуальне розвантаження — оргазм. Під час оргазму тестостерон руйнується. Якщо він не руйнується, надходить у печінку, виводиться з сечею, частина його накопичується під шкірою, у сальних залозах, з’являються підліткові вугри, себорейний дерматит, виникає андрогенне облисіння.
 
— Це правда, що лисі чоловіки — сексуальні?
 
— Так. Також через нереалізоване сексуальне бажання виникає немотивована агресивність, — продовжує.
 
— Деякі жінки стають агресивними під час місячних, коли відбувається сплеск тестостерону. Відомий випадок, коли в Англії двох дам, котрі убили своїх чоловіків у період місячних, виправдали. Адже леді не контролювали свідомість.
 
— Тестостерон слід пригнічувати?
 
— Лізти у природу людського організму медикаментозно я б не радив. Отримати розвантаження можна без мужчини (без жінки). З радянських часів вважалося, що самозадоволення — це щось страшне. А сучасна сексологія вважає, що самозадоволення — не тільки не шкідливе, але й корисне. Це безпечне розвантаження. В принципі, кожен цим займався і займатиметься.
 
Самозадоволення можуть принести власні фантазії. Струмінь води у ванні. Вібратор. Імітатор. Буває міотонічний оргазм, коли жінка стисне ноги і отримає насолоду, не знаючи від чого. Одна з пацієнток розказувала: «У мене троє дітей, повно клопотів по господарству, але якось чоловік помітив, що я займаюся мастурбацією. Звернув увагу на прискорене дихання, почервоніле обличчя. Я нічим таким не займаюся. Просто, коли голова болить, стисну ноги, і мені стає легше».

— «Вам яку моркву?» — «Мені довгу» — «Мені товсту» — «А мені на суп». Цей анекдот із життя?
 
— Сорт довгого у пухирцях огірка називається «мрія». Тонкий натяк. Звичайно, ця «мрія» з життя. У кожної людини самозадоволення — це щось особисте, своє. Тим паче, що з віком у жінок сексуальність зростає.
 
— Правда, що жіноча сексуальність особливо підвищується під час менопаузи?
 
— Так. Є таке поняття — передклімактеричний гіперсексуалізм. Може бути і перед клімаксом, і під час його, і після. Деякі жінки після клімаксу вперше оргазм отримують. Бо перестають боятися аборту. Інколи навіть виникає клімактеричний вугровий висип через нереалізовану гіперсексуальність. А от чоловіки з віком, переважно, втрачають сексуальні здатності.
 
— Існує проблема.
 
— Існує. Якщо чоловік після 55-и не підтримує функцію передміхурової залози, у нього потенція відключається на нуль. А у жінки зростає. Це проблема і для села, і для міста. Єдине, що у селі більше фізичної роботи. Жінки більше втомлюються. Тестостерон зростає з 5 до 6 ранку. А в цей час треба корову доїти. Бажання пригнітили, а потім виникають хвороби. Кисти, міоми, мастопатії, ерозії.
 
Повноцінний секс не тільки попереджує жіночі хвороби, але й омолоджує. Чоловіки, в принципі, завжди кінчають, а от жінки значно рідше. Жінки більш моногамні, їм, зазвичай, потрібен один партнер. Чоловіки більш полігамні. Хоча інколи буває і навпаки: у чоловіка низька сексуальна конституція, а у жінки — сильна.
 
Для жінки важливі приємні слова, поцілунки, попередня ласка... А не механічне задоволення потреб.
 
Чоловік у сто разів більше насолодиться, якщо довів жінку до оргазму. Вона дякує йому за це... Він пишається собою... Потрібно жінку розкрити. Збільшити спектр її сексуальної прийнятності. Знати, де ерогенні зони, який ритм задовольняє. Цього треба вчитися.
 
Тамара Кравченко, тижневик «Вісник Ч» №26 (1573)
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: