Завантаження ...
banner

Ніжинська вчителька перемогла на Кубку України з легкої атлетики

Вчителька фізкультури міської ЗОШ № 4 Лідія Поляк на всеукраїнських легкоатлетичних змаганнях у столиці виборола одразу дві нагороди. Жінка стала першою у забігу на 800 метрів та отримала другий результат на дистанції у 200 метрів

Лідія Поляк, 4 школа

Вчителька фізкультури міської ЗОШ № 4 Лідія Поляк на всеукраїнських легкоатлетичних змаганнях у столиці виборола одразу дві нагороди. Жінка стала першою у забігу на 800 метрів та отримала другий результат на дистанції у 200 метрів.

Кубок України з легкої атлетики вже традиційно відбувається за сприяння національної Федерації легкої атлетики. Поборотися за нагороди минулими вихідними до Києва з’їхалися аматори та професійні спортсмени з усієї країни. Ніжинка Лідія Поляк на такого роду змаганнях не новачок.

– Спорт це моє хобі та робота, – зізнається переможниця. – Коли пропонують взяти участь у змаганнях, рідко відмовляю, адже це стало частиною мого життя. Без активності вже себе не уявляю.

Лідія Поляк справжній багатопрофільний спеціаліст. У міській ЗОШ № 4 вона викладає окрім фізкультури, ще географію та біологію. Жінка багаторазова чемпіонка всеукраїнських, регіональних та міських змагань і спартакіад. Вона впевнена – її любов до спорту неабияк допомагає у викладанні, а саме мотивації власних учнів. Минулого року вчителька-спортсменка перемогла у загальноміському конкурсі «Жінка року» в номінації «фізична культура та спорт».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: