Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині під час проведення випускних вечорів правопорядок забезпечуватимуть близько 65 співробітників міліції

Цього року випускні вечори святкуватимуть 413 випускників міста Ніжина та 140 учнів Ніжинськоо району. У зв'язку з цим протягом суботи та неділі посилюється охорона громадського порядку

Цього року випускні вечори святкуватимуть 413 випускників міста Ніжина та 140 учнів Ніжинськоо району. У зв'язку з цим протягом суботи та неділі посилюється охорона громадського порядку на території обслуговування Ніжинського МВ УМВС.

З метою попередження правопорушень у особливо святковий для випускників та їх рідних день, протягом поточного тижня правоохоронці проводили бесіди з директорами шкіл для того, щоб визначити організаційні дії, а також місця святкування випускних вечорів. 
 
Забезпечувати правопорядок на площі імені Франка міста Ніжина під час проходження загальноміського балу та під час святкування випускних вечорів будуть 65 співробітників міліції, у тому числі працівники ДАІ та члени громадських формувань.
Особливу увагу правоохоронців перш за все буде зосереджено на охороні громадського порядку в тих місцях, де випускники за традицією зустрічатимуть світанок, зокрема це залізничний міст та мости через річку Остер. Патрулі ДАІ, а також ППС, будуть максимально наближені до місць масових гулянь випускників шкіл. 
 
Старший інспектор
по звязках з населенням та громадськими формуваннями СДІМ
Ніжинського МВ УМВС Тетяна Дахно
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: