Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські "герої" паркування: чи має проблема вирішення?

Ніжинські "герої" паркування: чи має проблема вирішення? фото

"Паркування на зелених зонах - це порушення правил благоустрою міста", - постійно наголошує Ніжинська Муніципальна служба правопорядку "Варта". Але "віз і нині там"...

Нещодавно, на численні скарги громадян інспектори-ревізори КП Муніципальної служби правопорядку "Варта" почали проводити рейди по всьому місту.

Багатьом мешканцям, та й не тільки, знайомі ситуації, коли автомобілісти паркують автомобілі на зелених зонах, зокрема на газонах біля житлових будинків або ж на дитячих майданчиках, центральному ринку, території лікарень та найбезглуздіше - це в пошуках тіні. І, що саме цікаве – ніякі вмовляння не діють на порушників. Але, це є порушенням Правил благоустрою території м. Ніжина. І це ст. 152 КУпАП. Попереджень, приписів та протоколів по даному факту складено чимало, далі справу розглядає Адміністративна комісія при виконавчому комітеті (передбачено штраф від 340 грн.)

"Чому жодне профільне комунальне підприємство не створило умов для паркування мешканцям, задля збереження саме зеленої зони та насаджень? Адже кількість автомобілів за останні роки тільки збільшується", - постає питання в інспекторів-ревізорів

Розв'язання даної проблеми, з огляду на ситуацію, це встановлення обмежувачів, як універсального способу боротьби з паркування на зелених зонах.

Сподіваємося, що водії, все ж таки, будуть шанобливіше ставитися до стану зелених зон району. Бо, ні для кого не секрет, що охайність наших прибудинкових територій та не тільки, зачасту залежить від нас самих!

За матеріалами КП МСП-ВАРТА

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: